Camp Stagedive (sommer)

10.juli braker det løs i Stavern, ungdommer fra hele landet samles for å dele sommerens høydepunkt sammen – nemlig CampStagedive!

Her får du være med på Powerstadion, hjertet av Stagedive, hvor Jesus er i fokus og du får mulighete til å bli bedre kjent med ham. På årets leir kommer Torbjørg Oline Ostorp og Thomas Aas Pedersen for å tale. Siri Iversen og Viggo Klausen kommer til å være med på Alle Sammen møtene som Stagedive skal være en del av. Så det er bare å glede seg!

Men du kan også glede deg til påmeldings aktiviteter som band, fotball, bading, makramé og mye mer. Og vi kan love en nærvepirrende Tour i Tour de Stagedive, her konkurerer gruppene mot hverandre over tre dager – den gruppa som står igjen med seier vinner ledertrøya til odel og eie.

En dag på CampStagedive:
09.00 Frokost
10.00 Powerstadion/Alle Sammen møte
11.30 Påmeldingsaktiviteter
11.30 Lunsj
13.00 Tour de Stagedive
17.30 Middag
20.30 Powerstadion
22.30 Kveldsmat
23.30 Leriradio...ro i leiren
Mer om programmet kommer nærmere leiren.

Telthygge blir det i år også med leirradio og teltprat! Misjonsforbundet UNG(Stagedive) stiller med telt, og vi kan love beder plass i teltene enn i fjor.

HER MELDER DU DEG PÅ!

Hvis du er 16 år eller mer har du mulighet til å være med på Across. Les mer om Across her

7 kommentarer til Camp Stagedive (sommer)

 1. Marie Omestad sier:

  Jeg kommer til å ta med et telt selv siden jeg har eksem og da klarer jeg ikke å sove sammen med 11 andre i 1 telt.. Så Katrine Opsahl og Malin Aas ligger i telt sammen med meg ;)

 2. Katrine Opsahl sier:

  Jeg skal sove i telt med Marie Omestad. Hun tar med eget.

 3. Alexandra Været Aass sier:

  Jeg og min søster lurer på om det er mulighet for å komme litt spontant og melde seg på der borte, i og med at vi ikke vet helt nøyaktig når vi kommer hjem fra Italia. Kunne dette vært mulig?

  Mvh
  Alexandra og Margrethe Været Aass

  • Ole Einar Aas sier:

   Hei.
   Det er fullt mulig å bare komme direkte uten å melde seg på, men da kommer det et ekstragebyr på 100 kr. Håper du kommer innom :)

 4. Katrine sier:

  Heisann!
  Jeg har problemer med påmelding, har meldt meg på for lenge siden, men ikke fått noen regning.. Kommer meg ikke inn på mailen min, så får ikke sjekka, noen telefon-nummere eller leirsjefer jeg kan få kontakt med? Hilsen Katrine Johansen

  • Ole Einar Aas sier:

   Hei.
   Katrine Svaland Johansen står som påmeldt. Regner med at det er deg :) Fakturaen vil komme i posten etter hvert. Du er påmeldt, så det er bare å glede seg til leir :)

 5. Robin sier:

  Er det lov til å ta med egent telt ?